perojug2 objavljeno: 10. listopad 2011. objavljeno: 10. listopad 2011. pozzz forumšima .eto moj problem je ovakav .u gradu kojem živim ima još neki čovjek koji ima isto ime i prezime kao ja .prije par godina htjeo sam podići kredit i kada sam otišao po vlasnički list bila je upisana ovrha na 130 tisuća kuna zbog neplačenog poreza (ne mog ) iako sam ja vlasnik samo pola kuče. uz dokazivanje na milion strana utvrđeno je da je greškom upisana ovrha na moju kuću jer je trebalo na onog drugog i sada se ponavlja priča samo što ovaj put općinski sud donosi riješenje o ovrsi kojim je odredjena sudska prodaja nekretnine 1/2.ponovo odlazim do suda da im pojasnim kako ja nemam veze s tim teretom da bi mi ona rekla kako je vjerovatno došlo do greške zbog oiba i kako se sad mora pronači oib tog čovjeka i sve mora iči sudskim putem da bi se meni skinila ovrha.i sad mi je više puna kapa pa ovo je več drugi put (za ono što ja znam ) da sam nedužan okrivljen.pa me zato zanima mogu li nekoga tužiti jer ovo stvarno nema smisla i gdje je kraj .kredit mi je blokiran , ime mi je na ploči, izgubio sam hrpu živaca itd itd... jer ovaj če mi opet napravit neku glupost a ja nemogu svaki dan provjeravat račune po bankama vlasničke listove islično Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.