Profesional objavljeno: 30. listopad 2011. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2011. Imam kcerkicu koja je rodjena u Americi i naravno ima Americko drzavljanstvo.Ja sam svoju kcerku upisao u maticnu knjigu rodjenih u Hrvatskoj i izvadio joj Domovnicu,znaci moja kcerka sad ima i Americko i Hrvatsko drzavljanstvo. Moje pitanje je sljedece: Jednog dana kad udjemo u Europsku Uniju i putovnice se budu mijenjale,ja pretpostavljam da se mijenjaju nase hrvatske za europske putovnice,da li sam u pravu? Da li da radim za svoju kcer sada hrvatsku putovnicu ili da sacekam da udjemo u Europu,pa tad da joj radim europsku putovnicu? Za sada ima samo Americku putovnicu. Molim Vas za savjet,hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Torrente odgovoreno: 16. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 16. studeni 2011. Najbolje bi bilo da Vi to ispitate na info telefon EU 0800 622 622, a vjerojatno će postojati samo EU putovnica jer granice unutar Unije nestaju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 17. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2011. Poštovani! UnutarEU može se putovati samo osobnom iskaznicom -vrijedi za članice EU,međutim putovnica Vam treba za ostale zemlje ,a za nekoje Vam treba i viza . Putovnicu Vaše kćerke možete produžiti ili zatražiti novu putem američke ambasade u Zagrebu . Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.