Jump to content

u pomoć!


ReginaPhalange

Preporučene objave

Radila sam kod privatnice par mjeseci za koje nisam dobila plaću, odlučila sam je tužiti i konzultirala se sa odvjetnicom, za što je ona rekla da slučaj dobivam 100% jer imam sve crno na bijelo da sam radila kod nje, bila prijavljena, a novci nisu nikada bili uplaćeni na račun, te isto tako imam osnove da ju tužim za x drugih stvari, kao prekovremeni rad, rad nedjeljom,itd...ali...............Tada je ona poručila da ako ju tužim prijavit će moga dečka i brata da su joj prijetili. ŠTO NIJE ISTINA. Dečko mi je lovac, a brat bivši zatvorenik. (Što ona zna i koristi) Tako da mom dečku slijedi oduzimanje oružja i dozvole za oružje a bratu jebade sa policijom-ako ja nju tužim. E sad............ako ja odem prva na policiju i prijavim nju prva za njeno buduće lažno prijavljivanje, dečku svejedno ne gine oduzimanje oružja i dozvole jer kao ti slučajevi se na sudu vode odvojeno i ne mogu se povezati.Tako da mi to i ne pomaže mnogo. Pošto ona nema nikakvih dokaza da joj je netko prijetio jer LAŽE znam da bi s vremenom dečku oružje i dozvola bili vraćeni ali raspitivanjem smo doznali da to može potrajati i do 3 godine. I tako to sve stoji već mjesecima ne mogu joj ništa zbog drugih ljudi jer ne želim njima zagorčavati život, radila sam za ništa i sigurno sam 50-a u nizu osoba koje je dotična privatnica sje*ala i nitko joj ništa ne može jer uvijek nađe nešto čime se ogradi.

Znam da bi trebala riskirati ali svi oko mene mi govore dali je njen dug od cca 20 000kn, vrijedan oružja od 50 000kn, i mira u obitelji moga brata.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam stručan, ali ako ih je više prevarila skupite se i napravite zajedničku prijavu. Mislim da tada njezine prijetnje koje si navela neče imati baš smisla i vjerodostojnosti jer joj je mogao bilo tko od oštečenih prijetiti. osim toga ona mora dokazati prijetnju, bez obzira na prošlost tvoga brata, ali i dečka koji je lovac. Lažna prijava je kazneno djelo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija