zix7 objavljeno: 14. studeni 2011. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2011. Novi ZUS stupa na snagu 01.siječnja 2012.godine... zna li itko hoće li se taj ispitivati na roku u siječnju, il još uvijek stari??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
binka-tinka odgovoreno: 17. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2011. ja u utorak bila na slušanju pa pitala komisiju i kažu,za siječanj, ne Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Micky odgovoreno: 17. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 17. studeni 2011. Kolegice binka-tinka, hajde budite dobri pa ubacite pitanja koja su se ''vrtila'' kada ste slušali... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
binka-tinka odgovoreno: 18. studeni 2011. Dijeli odgovoreno: 18. studeni 2011. stavila u podforum pitanja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
baky odgovoreno: 10. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. siječanj 2012. u siječnju po starome a od ožujka po novome - info sa seminara Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anuschka odgovoreno: 11. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2012. Jel to znači da mi koji idemo na pismeni u siječnju, a usmeni u ožujku odgovaramo po starom?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikkica odgovoreno: 11. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2012. Poštovani kolege koji se spremate na pismeni dio sad u siječnju kao i ja, pošto je novi zakon o upravnim sporovima stupio na snagu 1.1.2012.g. i u sluzbenoj literaturi na internetu piše da je samo taj novi zakon ispitna literatura, onda će valjda i samo taj pitati na usmenom.. nije logično da se ispituje stari ZUS kad je potpuno novi stupio na snagu, po meni.. to onda znači da pitanja koja su objavljena za ZUS ne vrijede..ako nisam u pravu, neka me se ispravi.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lilla odgovoreno: 11. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2012. pozdrav, ja isto idem sad na pismeni u siječnju.i isto mislim da se na nas odnosi novi zus, to piše i na stranici ministarstva.nažalost pitanja nemamo, mislim se ravnati otprilike po starima i nadati se da će kolege koje će slušati ispit sa našeg roka marljivo objavljivati pitanja tako da bar nešto skupimo dok i sami ne dođemo na usmeni.pod uvjetom da prođem pismeni i da ne budem odmah prvi dan na redu za usmeni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nikkica odgovoreno: 11. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2012. tako je lilla..i ja se nadam da se ljudi sa slušanja neš objavit..gledala sam, stara pitanja neka ne postoje uopce u novom ZUS-u, npr. šutnja uprave, spor pune jurisdikcije, naknadni upravni spor, supstituiranje upravnog akta rješenjem, zaštita ustavnih prava u kvaziupravnom sporu, tužba radi zaštite od nezakonite radnje, zahtjev za zaštitu zakonitosti (sada bi to pitanje moglo biti zahtjev za izvanredno preispitivanje zakonitosti prav. presude), ponavljanje sudskog postupka..mislim da sva ova pitanja više neće postojati pa treba računati na naslove u novom ZUS-u kao nova pitanja bice veselo.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
baky odgovoreno: 13. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 13. siječanj 2012. oni koji idu na USMENI sada odgovaraju po starom ZUS-u a koji idu na PISMENI sada (u sijecnju) odgovarat ce po novom ZUS-u za sve se gleda dan pismenog, tako i za ovrsni u petom mjesecu, ako ovrsni stupi na snagu tada svejedno ce oni koji pisu pismeni u petom jos uvijek odgovarat po starome tako nam je barem receno od strane sesse na seminaru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
suverenitet odgovoreno: 23. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2012. Pozdravim svima, je li netko bio na predavanjima HOK-a u siječnju? Jeste dobili nove prezentacije o Zakonu o upravnim sporovima? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
suverenitet odgovoreno: 23. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2012. baky je napisao: u siječnju po starome a od ožujka po novome - info sa seminara Pls, imaš li možda ti predavanja na stick-u o novom ZUS-u sa seminara HOK? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
baky odgovoreno: 24. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. moze mail na pm kome treba pps prezentacija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
suverenitet odgovoreno: 25. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2012. baky je napisao: moze mail na pm kome treba pps prezentacija Hvala! Punoooo! Poslan je mail na PM! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
binka-tinka odgovoreno: 29. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2012. baky ajd molim te pošalji i meni slalic@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Femina odgovoreno: 29. siječanj 2012. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2012. Baky pa može li se ta prezentacija staviti ovdje pa da se preuzme, a da ne šalješ svakome pojedinačno ako nije problem? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dvjesto odgovoreno: 7. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2012. Baky je li može ta ppt prezentacija i na dvjest@gmail.com ???? Unaprijed hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
forumasica55 odgovoreno: 7. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2012. može i meni prezentacija na marija65@net.hr ...hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marijeta22 odgovoreno: 9. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2012. Aj molim te i meni prezentaciju? Na dkny22010@yahoo.com Hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
baky odgovoreno: 9. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2012. stavila bi prezentaciju ovdje ili negdje pa da ju uzme tko hoce ali neznam kako... ako mi netko moze pomoc, rado poslala sam onima koji su mi poslali pm, "vas ovdje" nisam vidjela do sad ali evo saljem... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
stepbystep odgovoreno: 9. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2012. Bila bi jako zahvalna baky da mi ti ili bilo tko pošalje prezentaciju na mail tihana.stepic@gmail.com!!!Hvala ti puno!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
limaaa odgovoreno: 10. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2012. Ja bih Vas također molio prezentaciju vedran1983@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
limaaa odgovoreno: 10. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2012. Ja bih Vas također molio prezentaciju. vedran1983@gmail.com Puno hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anuschka odgovoreno: 10. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 10. veljača 2012. Molim i meni ako nije problem! anna84bo@gmail.com Tnx! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
melle odgovoreno: 14. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 14. veljača 2012. Ako može netko poslat prezentaciju i na marijakaralic@live.com Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silverlight odgovoreno: 19. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2012. pridružujem se sa molbom za prezentacijom mail: silverligth@net.hr zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mrgudic odgovoreno: 20. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2012. lijepo bi molila ako i meni netko može poslati prezentaciju na mail aljica4@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
baky odgovoreno: 20. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2012. evo slideovi iz uprave, otkrila kako uploadat ali zalosno je koliko ovaj forum malo funkcionira i koliko ljudi samo traze i traze i traze skripte i pitanja i stavljaju offtopic postove kad nesto traze po svuda a ne daju nista... sad sam i ja offtopic ali eto http://www.scribd.com/doc/86097405 http://www.scribd.com/doc/86097448 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Majdaaa odgovoreno: 20. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2012. Valjda samo 5 osoba sudjeluje i dijeli informacije...ostali samo žicaju i mudro šute!Svima je teško odvojiti 2 minute i napisati koje pitanje iz uprave ili radnog!Evo, poslat ću skripte koje ja mislim da su dobre onome tko bude napisao nekoliko novih pitanja iz uprave. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
melle odgovoreno: 28. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 28. ožujak 2012. Evo nekoliko pitanja s usmenog u ožujku ( znači sa siječnjskog rok). Promjenila su se i pitanja iz ZUP-a i ZUS-a. 59. Načela ZUP-a 62. Stvarna i mjesna nadležnost, sukob nadležnosti, jedinstveno upravno mjesto 64. Službena osoba i izuzeće 65. Sudjelovanje stranaka u postupku, izjašnjavanje i davanje podataka 78. Rješavanje u stvarima manjeg značenja, djelomično i dopunsko rješenje 84. Obnova postupka, rješavanje u obnovi 101. Vrste tužbenih zahtjeva 111. Povrat u prijašnje stanje 115. Dopustivost žalbe protiv presude 116. Sadržaj žalbe, podnošenje, odricanje od žalbe i povlačenje žalbe. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.