ivana77 objavljeno: 14. studeni 2011. objavljeno: 14. studeni 2011. Bok,Ja bi molila da mi netko kaže način provođenja selecije(strukturirani intervju) kandidata za prijam osoba na stručno osposobljavanje u Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti:uprava za obitelj i uprava za hrvatske branitelje iz domovinskog rata i članove njihovih obitelji.Hvala Citiraj
severus odgovoreno: 14. studeni 2011. odgovoreno: 14. studeni 2011. Vas zanima kakav će biti sam razgovor ili kriteriji odabira kandidata? U svakom slučaju, vjerujem da će sve biti poprlično proizvoljno budući da, naime, ne postoje bilo kakvi definirani kriteriji. Imate u većini slučajeva kod odabira kandidata nekakav prethodni test, a potom ide razgovor za koji se uglavnom ispostavi da je odlučujuć, a koji se po prirodi stvari ne može vrednovati na način na koji se vrednuje test ( točan odgovor - netočan odgovor, prema unaprijed definiranim pravilima ). Tako da uglavnom presude druge stvari, kako kod odabira nekog kandidata, tako i kod neodabira nekog kandidata Ok, znam da sve zvuči pomalo bitter, samo, nije baš lako ne primijetiti ovakve stvari Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.