Jump to content

kako da pokcerka izbjegne nasljedstvo


luka_ri

Preporučene objave

Ovako moj suprug iz prijasnjeg braka ima dijete...on bi htio da idemo graditi kucu - teren je od mojeg oca. i kuca bi glasila na mog oca jer on ima neke povlastice, bio je u ratu....no otac bi meni kad kuca bude bila gotova darovao kucu( koju smo suprug i ja napravili). SAd mene zanima ako npr.moj suprug umre prije mene da li na tu kucu ima pravo njegova kci iz prvog braka?Jer nebi htjela da moja djeca sa njom dijele.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a sto bi to bio nuzni dio? on ce od svoga oca nasljediti neku zemlju-3 - 4 njive i od vikendice na selu zapasti ce ga 2 prostorije- sto je on preuredio pa napravio jednosobni stan. ja bi htjela da danas sutra njegovo vanbracno dijete to nasljedi. a ono sto on i ja steknemo u braku da bude nasoj djeci. Jer moji roditlji su imucni pa nam pomazu- tj.uzdrzavaju. Pa iz tog razloga zelim zastitit sebe i svoju djecu. Smatram da ako moji nam roditlji naprave kucu tj.pomognu nam napraviti kucu nakraju moram je dijeliti sa njegovom malom. Pa me zanima klako se mogu zastitit?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija