Jump to content

ovrha za nezaposlene bez naknade


melancia

Preporučene objave

Nezaposlena sam i ne primam nikakvu naknadu s biroa. Dobila sam opomenu od porezne da će mi se prisilno naplatiti novčani i kazneni troškovi postupka koji obavlja PU za prekršaje, ali na poreznoj mi nemaju što skiniti, pa piše da ako ne platim u roku 8 dana, da će se pokrenuti ovršni postupak. Mogu li se žaliti na to i na što mi uopće mogu napraviti ovrhu ako nemam imovine?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 mjeseci kasnije...

napravila san obrtnicu ima par godina međutim od prvog dana od kad je napravljena bila je u stanju mirovanja...šta znači da od nje nisan imala nikakve doprinose ni poreze ni prireze...nakon toga san se zaposlila i posla na porodiljni kasniej san dobila rasjid ugovora pa san se prijavila na biro...međutim nisan prijavila svoju obrtnicu jer san s,matrala da je nevazno jer ionako nije bila u funkciji danas nakon skoro šest godina ovrha mi sidne na cilu moju placu a nikakav papir nisan dobila da je taj postupak bija u tijeku i dali se zakonski moze uzet moja cila placa da bi oni naplatili sebi tu naknadu sa biroa...

 

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija