Jump to content

Greška u presudi? - molim pomoc


jaanu

Preporučene objave

Zamolila bih za pomoc sa obzirom da sam laik u svemu ovome

 

Izdan mi je prekršajni nalog zbog prekrsaja iz clanka 53 st 4 Zakona o sigurnosti prometa na cestama te mi je izrecena novcana kazna u iznosu od 2000 kn.

 

Na to sam napisala prigovor koji je bio odbijen kao neosnovan (nisam podnjela dokaze o cinjenicama na kojima se temelji prigovor) no presuda kaze : '' S obzirom na iznjeto, a u smilsu clanka 244 st 2 Prekrsajnog naloga prigovor okrivljenika valjalo je odbiti i potvrditi obavezni prekrsajni nalog buduci da prigovor u smislu odredbi Prekrsajnog naloga nije osnovan a izrecena novcana kazna u iznosu od 500, 00 kuna je pravilno izrecena u skaldu s odredbom clanka 53 st 4 Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

Dobila sam uplatnicu na 2000 kn a ovdje mi pise da je izrecena novcana kazna u iznosu od 500 kn pravilno izrecena i jos k tome clanak 53 st 4 se odnosi na placanje kazne u visini od 2000 kn.

 

Pretpostavljam da je sutkinja pogrijesila no mene zanima sa obzirom da je presuda na 500 kn jel mogu ja samo to platiti i pozvat s na tu gresku s obzirom da nemam pravo zalbe jer mi je prigovor odbijen ili bi bilo dobro nekom se obratiti?

 

Nije nigdje ni naveden rok u presudi u kojem se novcana kazna treba platiti.

 

Hvala na pomoci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija