Jump to content

skuter


ivica2312

Preporučene objave

Poštovani,molim da mi netko odgovori dana 12.10.2010 isprovao sam skuter koji je tek kupljen vožnja je bila do ulice puta koji vodi u prirodu međutim kad sam se vraćao morao sam prijeći glavnu cestu u dužini od 200metara kako bi došao do zgrade gdje stanujem. Prometna policija je vozila u suprotnom smijeru kada su vidjeli mene na skuteru-mopedu koji nema registracisku pločicu odmah su se zaokrenili i došli do mene ispred ulaza zgrade gdje sam parkirao i gdje stanujem zatražili su prometnu vozačku kako kod sebe nisam imao nikakvi dokument rekao sam da tu stanujem i da odma donosim osobnu i vozačku.

Bahatost policajca napisao mi je prijavu za neregistrirano vozilo,bez police osiguranja te bez vozačke dozvole koju sam poslje donio na uvid kao i osobnu iskaznicu.

Dana 07.12.bio sam na prekršajnom sudu gdje sudac kao neki šerif sjedi i puši te ispija kavu zgrožen ton činjenicom i nisam imao niti mi je omogućavao da iskazem svoju verziju priče već je odgovorio znate da za ovaj prekšaj možete biti kažnjeni od pet do dvadeset tisuća kuna.

Molim koju činjenicu navesti u žalbenom rješenju, te koliki je rok zastare.

Kako nisam dosada nikada bio kažnjavan baš se i ne snalazim u ovakim situacijama budući da moja četveročlana obitelj živi od mojih skromnih primanja.

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policajac bahat, sudac šerif, a vi jadni žrtva njih dvojice, stvarno ih može biti sramota.

 

Pišite prigovor Visokom prekršajnom sudu i obavezno se javite da nam ovdje javite kakav ste dojam o njima stekli.

 

Za vrijeme ročišta na sudu ste imali priliku pozvati se na lošu materijalnu situaciju i priložiti sve dokaze kojima to i dokazujete, a upravo na tim dokazima će Visoki prekršajni sud donijeti presudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija