Jump to content

Neodgovornost CZSS


wulfi

Preporučene objave

Poštovani...molio bih vas ako mi netko može pomoći savjetom...imao sam sudsko ročište u vezi roditeljske skrbi....i sud je odredio centru da u roku od mjesec dana izvrši očevid, te u zadanom roku kao pošalje sudu...sud sam ja pokrenio jer dugo sam bio onemogućen da viđam svoju djecu i sada kada je opet sve sudski određeno...opet odugovlačenje...kada je prošao rok..nazvao sam gospođu u socijalnom koja vodi slučaj i lijepo je zamolio da pitam...za moj slučaj...rekla mi je da nisu još došli do mog slučaja da ga obrade..i ne zna kada će...evo i božić će proći...i nova,,,opet bez moje djece...u mom domu...nažalost...ovo su ljudske sudbine...s kojima se toliko igra....zanima me da li se ja mogu pozvati i kome u vezi sudskog rješenja u kojem piše da u roku od mjesec dana se mora izvršiti očevid...gdje..kome...da li imam neka prava...da službeno ubrzam...ja kao pojedinac da ne poštujem odluku suda....onda bi bilo svega...ali......

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gringo je napisao:

Obratite se predstavkom Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi, Odjelu za inspekcijski nadzor .

Ako imate pravomoćno rješenje kojim je određen opseg susreta i druženja, a koji se ne poštuje, zatražite financijsku ovrhu.

 

E moj Gringo nemaš ti pojma što što su sve u mogućnosti majka i CZSS.Možeš se samo plakati a vrijeme neumitno teće.

Ako si upoznat,neki oćevi godinama se bore za susrete.

trebaš li koje ime zovi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala Vam svima na odgovoru...ovih dana sam zbilja puno po netu gledao istraživao...gdje bih mogao naći odgovor i iznenadio sam se...i razočarao u CZSS....a iskreno moje je mišljenje ako počnem sa nekim dopisom prema ministarstvu...ipak ta dotična osoba u socijalnoj službi htio ne htio određuje ostatak mog života...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav

Toćno tako ,osobe u CZSS uvijek podržavaju majku,osim kada je u pitanju alimentacija.E tu su brzi.Što se tiće susreta i druženja s djecom tu od rasprave i rasprave ,molbe i molbe obićno prolaze mjeseci.Nažalost neki nemaju ,a neki imaju izbor.Gdin.Gringo prića ,ali i ja sam imao kontakt s njim,prićali smo i zbogom.Možda je zaboravio ima puno posla.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija