Jump to content

trazim pomoc-fizicki napad


fico18

Preporučene objave

Pozdrav znaci da prijedem na stvar prijatelj i ja smo napadnuti bez ikakvog razloga i povoda u tkalcicevoj ulici,pretrpili smo lakse tijelsne ozljede i materijalna steta je cca 4000kn,pozvali smo policiju koja je dosla i napravila zapisnik i podnesena je prijava protiv nepoznatih pocinitelja.Prijatelj i ja smo raspitali i preko prijatelja i poznanika saznali imena i prezimena napadaca i 100% smo sigurni da su to oni sad me zanima sto ja mogu poduzet da oni budu tuzeni i koje su mi opcije

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao što sam i napisao, sva nova saznanja možete dati policijskim službenicima u PP ili PU (bilo bi dobro da obavjesni razgovor obavite sa djelatnicima koji su zaprimili vašu prijavu).

 

Vidim da se ne radi o teškim tjelesnim ozljedama, međutim tijekom tjelesnog obračuna ili kao što vi navodite fizički napad) trebali ste izvaditi traumatološki list da se utvrdi težina ozljeda (i slomljen nos, izbijen zub....).

 

Možda imate i takve ozljede koje se mogu i okvalificirati iliti ocijeniti kao TTO - znači KD (možda i ne) pa bih preptopstavio da se radi o narušavanju JRM.

 

Imeđu ostalog, iako to ovi gilipteri nisu smjeli uraditi, niste naveli zašto se to dogodilo.

 

Možda ste ih na neki način isprovocirali ili uvrijedili (to im ne daje pravo da se sa vama tjelesno obračunavaju) i vjerojatno će dobiti prekršajne prijave (možda čl.6 ili 13 ZOPPJRM) ali mi to ne znamo.

 

Ako još nije kasno, probajte ishoditi traumatološki list, eventualno i potražiti odvjetnika ukoliko policija utvrdi istinitost imena ovih "tamburaša" koje navodite i znate njihova imena to uradili.

 

 

Moguće je da i vi dobijete prekršajnu prijavu, iako ste izvukli "DEBLJI KRAJ".

 

Tko to zna što se točno dogodilo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znaci nemam nikakvih ozljeda u pitanju je samo par masnica i manja posjekotina,a razloga nekog normalnog nema jednostavno su se samo sjurili na nas,nego saznali smo da toj "ekipi" to nije prvi a sigurno ni zadnji put da su tako nesto izveli i u principu cak nam nije ni toliko vazna nadoknada stete nego nam je bitno da se to ne ponavlja zanima me da li oni mogu dobit neku normalnu kaznu ili...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija