Jump to content

molim savjet, pomoć, vaša iskustva sa ovrhama...


matijaizzagreba

Preporučene objave

S obzirom da sam dužan na nekoliko strana, bio sam jamac i sl. te sam i sam bio neodgovoran prema plačanju kredita i računa. u nazad nekoliko godina mi uzimaju 1/3 od plače, i sa tim sam se pomirio. medjutim, od 01. 01. 2011. imam zaštićeni račun jer mi je tekuči u blokadi i do sad je to funkcioniralo ok, medjutim, prošli mjesec mi je sjeo regres pa mi je žena u računovodstvu (koju ne smijem osobno nazvati, već samo preko mog poslodavca upitati, što nisam ni siguran dali je to ok) oduzela jednu trečinu (što je ok) a ostali iznos prepolovila i pola uplatila na tekući a pola na zaštičeni, tako da sam ostao ne jednoj trečini plače a ne dvije jer mi je tekući u blokadi pa ih nemogu dignuti a i to je otišlo jednom potražitelju (a da ne spominjem FINU koja za svaku transakciju uzme 110kn, a nezna ti reči koliko si kome dužan, tj. naplačuju 50kn po stranici tu info.). pa me zanima, dali netko zna, zakaj je to tako? i dali je to u redu?

u zadnji par dana u medijima je izašlo kako se odgadja "šerifov" ovršni zakon do 01.07. dali se to odnosi i na ovakav tip ovrha? molim za savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija