keti objavljeno: 17. siječanj 2012. objavljeno: 17. siječanj 2012. Razvela sam se sporazumno u mjesecu studenom prošle godine i pravomoćnost presude je bila bez žalbe i nastupila je odmah. Svi sudski troškovi plaćeni u roku. Jučer mi stiže obavijest da imam preporučenu pošiljku i odem do pošte i podižem plavu kovertu - potpisujem dostavnicu, općinski sud- (pretrnula sam) PARNIČNI POSTUPAK, kad otvorim kovertu : sud šalje dopis u kom mi nalaže da se popuni Statistički izvještaj o razvedenom braku - obrazacRB-1. Molim da me uputite da li taj izvještaj moram popuniti i poslati ili ne moram. U obrascu stvarno bezobrazno svašta pitaju. I nije li se taj obrazac mogao ležervnije dostaviti bez tih ispisanih strahota kao da imam parnični postupak itd. i što se može meni dogoditi ako ne dostavim, mogu li me i sa čim teretiti. Unaprijed Hvala. Citiraj
Gringo odgovoreno: 17. siječanj 2012. odgovoreno: 17. siječanj 2012. Ovo je vrlo zanimljivo što ste napisali. Nitko od roditelja mi još nije tako nešto spomenuo pa pretpostavljam da je neka novina. Ovako napamet pretpostavljam da bi moglo biti nešto vezano za poglavlje 23, ali izvedeno na jedan krajnje neprimjeren način da se zadovolji forma, a tako svojstven obiteljskom odjelu Općinskog suda. Kažete da vam se u dopisu "nalaže", a na temelju kojeg zakona? Bio bi vam zahvalan ako bi mi kopiju tog obrasca dostavili. Šaljem vam u inbox svoj broj mobitela pa mi se javite ako ste iz Zagreba. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.