dummich objavljeno: 23. siječanj 2012. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2012. Molim Vas dali netko zna kako se može osporiti broj bodova koji mi je komisija dala nakon razgovora-intervijua na testiranju za radno mjesto zk referenta. Naime, Broj bodova iz svih dijelova testiranja je relevantan; tj koliko sam znao toliko sam dobio, a broj bodova iz testiranja je irelevantan i ono što je najgore komisija koja mi je dala toliko bodova koliko mi je dala u prošlom mi je intervjuu dala 10 bodova, a ono što je najluđe oni to ne moraju ni komentirati ni objasniti već samo izbodovati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dummich odgovoreno: 24. siječanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2012. Dajte se uključite molim Vas! Dosta mi je ocve trule administracije, činovničića koji misle da su mali bogovi i nenormalnog namještanja posla. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.