Jump to content

Problem s kreditom


anonimno

Preporučene objave

Na najpodliji nacin zaduzio sam se za tzv. prijatelja na preko 30 tisuca eura. Trenutno je sve relativno u redu, ali pod navodnike. Svjestan sam svoje materijalne odgovornosti, pitanje je, posjedujem, ali ne stvarno podijeljenu, apstraktnu, cetvrtinu nekretnine koja vrijedi i preko tog iznosa, kako banka moze oduzeti jedan dio te nekretnine da bi se nadmirila ako se ja nigdje napismeno nemam koji je dio moj a koji od ostalih clanova.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nažalost, Vaš traženi odgovor već sam osjetio na vlastitoj koži : prvo Vam se banka upisuje sa odgovarajućom hipotekom (založnim pravom na Vašem dijelu). Kada dođe do provedbe ovrhe (na koju se možete žaliti i dobiti nešto vremena i u pravilu izgubiti nešto dodatnog novca), tada vještak izlazi na teren i izrađuje elaborat (na koji se možete žaliti ili izjaviti prigovor). Ako Vam žalba ili prigovor budu odbijeni, pristupa se prodajnoj dražbi a potencijalni kupci se upoznaju sa činjeničnim stanjem i sačinjenim elaboratom te na temelju toga vrše kupnju tog Vašeg dijela nekretnine. Što je najgore, uvijek ima zainteresiranih. Ali, dobio sam i jedan odgovor koji je glasio ovako otprilike : "Bez brige, na trećoj dražbi će biti bagatela, pa možete i sami otkupiti (preko treće stvarne osobe)":

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija