Jump to content

Spajanje Ovrha u jednu


danny9822

Preporučene objave

Dakle što mi stvara nesanice .

Živim u obiteljskoj zajednici sa mojom suprugom i troje malodobne djece školskog uzrasta.

Oboje smo ostali bez zaposlenja , redovito se javljamo na Zavod za zapošljavanje, ali nemamo prilike zaposlenja osim nekih povremenih sezonskih poslova.

Sin sam poginulog Branitelja RH po kojem ne ostvarujem nikakva novčana primanja.

Jedini prihod nam je dječji doplatak i socijalna pomoć.

Međutim to nam je vrlo malo s obzirom da živimo u vlastitoj kući te imamo puno izdataka na režije, školujemo troje djece te trošimo na hranu.

Tokom godina nakupilo nam se dosta dugova koje nismo bili u mogućnosti podmirivati radi navedene situacije, stoga nam neprestano stižu ovrhe od odvjetničkih društava i gomilaju nam se kamate.

E sad mene zanima dali mi kao korisnici socijalne pomoći ili ja kao sin poginulog Branitelja RH na bilo koji način ostvarujem pravo da mi sve svi dugovi koje dugujem raznim vršiteljima usluge na primjer (HRT, Odvoz otpada iz kućanstva ili nekoj banci) spoje u jedan te eventualno smanje i da mi se omogući zaustavljanje daljnjih kamata, te plaćanje na mjesečne obroke koje bi dogovorili s nekim prema mogućnostima. Znam da mi se dugovi u cijelosti ne mogu oprostiti niti to tražim, tražim samo za smanjenje, stapanje u jedan, te zaustavljanje daljnjih troškova odvjetnika koji mi stavljaju kamate i plaćanje u razumnim obrocima. Jer ako to nije moguće mi nikad nećemo moći u cijelosti podmiriti svoje dugovanje jer se to sve samo gomila i više ni sam ne znam koliko su mi pojedina dugovanja kad dobivam od raznih ovrhovoditelja pa čak i za isti dug.

Naravno da sam prije Vas pokušao kontaktirati one kojima dugujem te njihovim ovrhovoditeljima, ali bezuspješno jer njih ili ne mogu dobit na telefon, fax, mail ili ako ih dobijem opravdaju se da se to podmiriti mora ili mi daju neki drugi broj kao da se javim tamo da su na tom broju nadležni za moj slučaj a na tom broju naravno nikog ne mogu dobit.

Nadam se da ću od Vas dobit neki utješni odgovor jer sam do sad već izgubio nadu u Hrvatsko Pravosuđe i stvarno ne znam kako dalje.

 

S poštovanjem…

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija