Jump to content

sanacija štete za koju je kriv susjed


zbunjena88

Preporučene objave

živim u stanu ispod kojeg je proizvodni pogon pekarne. u stanu je nastala šteta za koju smatramo da je odgovorna pekarna. pločice u dnevnom boravku su se podigle, ispočetka su klapale jedna-dvije, a sad se doslovno ljulja veliki dio boravka te su se počele odljepljivat. strojevi koje pekarna koristi se nalaze točno ispod stana, pa mislimo da su se pločice počele micati zbog velike topline i snage strojeva. vlasnici pekarne to sigurno neće priznat pa mi treba neki dokaz. može li mi sudski vještak ili neka druga stručna osoba potvrdit sumnje? i jeli moguće s takvom potvrdom tražiti sanaciju štete od vlasnika pekarne? imali smo i prije problema s pekarnom jer je prevruće, ljeti nepodnošljivo, te su pekari jako bučni, ali na to se stvarno nismo žalili jer znamo da je to neizbježno. ali ovo je sad veliki kvar da bi ignorirali njihovu krivnju.. molim vas predložite mi šta da radim..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Problem je para.

 

Kruh je mekan jer se grijači poljevaju vodom, a nakon otvaranja vrata peći golemi oblak pare i vrućeg zraka snažno udara u strop, samo 20-tak cm od vaših pločica.

 

Danas postoje mjerači vlage u zidovima, lako je detektirati problem.

 

Trebalo je prilikom gradnje objekta razmišljati o namjeni poslovnog prostora i kvalitetnijom izolacijom spriječiti štetu u stambenim prostorima, ovako će taj problem postojati dok god ta pekara posluje.

 

Treba razumjeti i vlasnika te pekare, nije on kriv za lošu gradnju i nastalu štetu, mislim da je problem u vlasniku tog poslovnog prostora, ako vlasnik prostora i pekare nije ista osoba.

 

Svakako bez dobrog odvjetnika nećete biti ozbiljno shvaćeni i nužno vam je potreban.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija