Jump to content

pitanje moderatoru- mirovina


kookan

Preporučene objave

postovani "mrljevac"

43 godine,18 god,radnog staza,,20 posto hrvi trajno,,,kakve su sanse da se ide u mmirovinu ,,tj,,,,koju,kakvu kome se obratiti,,,bio bi zahvalan da napisete ukratko ima li sanse ikakve,,jer kolika god zelja za poslom bila ---nema ga,,,eto vec 4 god bez posla i jedini prihod invalidninana tih 20 %.

 

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste dobili na osnovi PTSP-a status HRVI 20% sve ovisi o tome koliko imate debelu liječničku dokumentaciju i kontinuitet liječenja, dnevne bolnice, ležanje, grupne psohoterapije....

 

Nikako ne smijete zapostaviti liječenje i redovno na kontrole i napraviti psihološko testiranje.

 

Za sve bi bilo najbolje da porazgovarate sa svojim izabranim liječnikom koji će vas uputiti, jer ionako sve što radite u vezi liječenja i ispunjavanja obrasca za procjenu radne sposobnosti u HZMO morate to obaviti putem svog liječnika.

 

Nemate što izgubiti ako pokušate otići u mirovinu. Ako prvi puta ne prođe nastaviti sa liječenjem pa za 7-8 mjeseci opet, opet i opet dok jednom ne "popuste".

 

Ali svakako nastaviti sa liječenjem i gomilati medicinsku dokumentaciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nadovezao bi se na ovu temu.Imaš pravo na braniteljsku mirovinu na osnovu invalidnosti nemoj ništa ćekati odi u mirovinsko pa se raspitaj koja je procedura.Ako imaš 20% ptsp trajno onda imaš i lijećnićku dokumentaciju.Odi kod svog lijećnika i na osnovu te dokumentacije neka te pošalje na procjenu radne sposobnosti u mirovinskom,Sad zavisi koju će komisija donesti odluku može biti daljnje ljećenje,profesionaqlna nesposobnost opća nesposobnost,ali sve u svemu nemoj ništa ćekati nego već sutra u akciju trebat će ti dosta živaca i strpljenja,ako te još šta zanima pitaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija