ivanaonly objavljeno: 22. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 22. veljača 2012. da li otac koji je nezaposlen ima pravo nastaviti primati majčinu porodiljnu naknadu ako majka mora ranije otići na posao? do isteka porodiljnog imam još 4mj. koja bi željela da moj suprug nastavi koristiti,iako sam čula za zamrzavanje porodiljnog, ali u ovom slučaju ja sam primorana radit( zbog financija), a beba ostat s tatom, da li on može nastavit primat moju naknadu kao nezaposlen? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 23. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2012. Ne može, moraju biti u istom radnopravnom statusu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Moon.b. odgovoreno: 13. rujan 2022. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2022. Ja kao ne zaposlena majka sam na porodiljnom,ostalo mi je jos 3 mjeseca. Nudi mi se ponuda za posao na par mjeseci. Dali mogu zamrzniti porodiljni te ga opet otvoriti istekom ugovora? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ananga odgovoreno: 3. listopad 2022. Dijeli odgovoreno: 3. listopad 2022. Porodiljni se može ponovno otvoriti do navršene 7.godine života djeteta. Bitno je da ostane više od 30 dana, to je minimalno koliko se može koristiti u komadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.