Jump to content

Neznam sta da radim


rudyxx

Preporučene objave

Pozdrav bi svima zazelio! Novi sam ovdije i imam dosta velik problem. Ovako prije dvije godine napravio sam glupost prevario sam zenu to je bilo samo jedna vecer nije bilo nikakvog drugog odnosa osim sta samo se ljubakali, zena je saznala za to odmah drugi dan, dva tjedna sam moljako za oprost i postigo ga, od tada zena je zatrudnila po treci puta rodio se sin od tada u meni se sve preokrenulo, dolazim nakon posla doma, i u cijelosti iskren prema svovjoj zeni. Ali ona je pocela igrat neku igru i ivec je igra duze vrijeme, igra je od jutra do kasno u noc do dva-tri ujutro, posto sam sumnjicav i to se i ostvarilo, neki dan sam dobio odgovor na svoju poruku prema zeni ali iz drugog broja, i nakraju pisalo je ljube, tu sam :-?:misli: osto i razmisljo otkuda ta poruka, i sinulo mi moja draga je kupila drugi broj, i krenuo sam u napad i nisam se dao smest da bi me pobijedila u ubjedjivaju, priznala je da se upoznala s nekim tipom navodno iz dubrovnika da ga nije niti vidjela niti mu nezna prezime, ali da se zaljubila u njega jer da je on svaki puta bio tu kada je njoj bilo tesko i da se je imala kome izjadat, nakon par sati razgovora rekla je da to vise nece radit ali igru nece obrisat kaze da je broj bacila u vatru. LJUDI POMOZITE MI!!! kako da joj vjerujem kako da prebrodim ovo, dali govori istinu ili ceka da odem radit? sta da radim? da pokrenem rastavu braka ili sta ??? UPOMOC!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Trebate sami porazgovarati sa svojom suprugom-ženom i vidjeti, odnosno ocijeniti koliko je vaš problem ozbiljan.

 

Na osnovi ovog što ste napisali, manje-više, nitko ne može dati dobar savjet ili informaciju o tome što učiniti.

 

Razgovarajte sa ženom i pokušajte međusobno riješiti nesporazum, a ako bude ozbiljnih problema, onda uvijek ovdje možete potražiti savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija