Jump to content

tata i tri sina


max1405

Preporučene objave

Molim vas za savjet u svezi viđanja djece ako je sud odredio dva puta mjesečno i to od petka 18.00. sati do nedjelje 18.00. sati a ja svoju djecu nisam vidjeo godinu i više dana, u tome periodu sam bio u teškoj psihološkoj situaciji jer me bivša punica htijela ubiti (po mojoj prijavi oduzet joj je pištolj) a poslije toga mi je moj punoljetni sin namjestio prijavu za zlostavljanje i priveden sam u policijsku postaju i osuđen kao zlostavljač u obitelji i osuđen na uvjetnu kaznu od godinu dana i novčano u iznosu od 700kn,ma to je sve ludnica od situacije!

Što mogu napraviti u CZS za viđanje djece i ako ja to inzistiram kako s emože odraziti na djecu, jer se bojim u tom dugom periodu djeca su cijelo vrijeme pod utjecajem majke a moj posao je bio takav da sam bio dosta odsutan od kuće i nisam imao nadzor nad vođenjem kućanstva i odgoja u toj mjeri kao i ona. trenutno živim u drugom gradu ali imam mogućnosti doći i vidjeti djecu i suresti se s njima u našoj obiteljskoj kući gdje za sad nitko neživi (nažalost) također sam predao preko posrednika oporuku uslučaju da se meni nešto dogodi kome što pripada kako bih osigurao djecu za budućnost s imovinom koja je stečena ili ne u braku, osbno mislim da nemam šanse ali vas molim za savjet jer nebi htio opteretiti djecu a ni bivšu suprugu jer joj nije lako i sam znam, nikad se u životu neznamo što nas čeka, zato Vas molim za savjet što poduzeti jer mi nedostaju i to strašno sve sam do sad učinio za njih i boli me jako i s tim sam vrlo opterećen a poštivanja i osjećaja s druge strane ništa kao da sam sve radio za sebe i svoj uspjeh, ma strašno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija