ntpr objavljeno: 26. veljača 2012. Dijeli objavljeno: 26. veljača 2012. Pozdravljam sve istinske branitelje. 1997.g kao DVO unaprijeđen sam u čin natporučnika,2003.godine umirovljen (6.a),pa me zanima napredovanje izvan službe ,to jest u mirovini po mislim još važećem pravilniku o dodjeli djelatnih i pričuvnih činova,ili do kraja života ostajem natporučnik,invalid Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vinkovci odgovoreno: 27. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2012. ne znam na koji se pravilnik pozivate, ali mislim da ako ste umirovljeni sa činom ntpr. da će vam tako i ostati, jer još nisam čuo da netko napreduje u veći čin na osnovu "staža" u mirovini, ako sam vas dobro razumio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukvuk odgovoreno: 29. veljača 2012. Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2012. nema ćinova kad odeš u mirovinu!!!to si što si to !!! :kavica:pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ntpr odgovoreno: 29. veljača 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2012. ok, hvala na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.