jaric objavljeno: 1. ožujak 2012. objavljeno: 1. ožujak 2012. dobio sam "poziv okrivljeniku"...raadi "prekršaj:čl.53. st. 5, Zakon o sigurnosti prometa na cestama" zanima me kako bi trebala pisana obrana izgledati...ako netko zna molio bih pomoc.... Citiraj
petpetica odgovoreno: 1. ožujak 2012. odgovoreno: 1. ožujak 2012. Zovu vas zbog 1.000 kuna kazne, vjerovatno ste pisali prigovor zbog obveznog prekršajnog naloga, sada se trebate držati stare priče koju ste započeli u prigovoru. Za gotov tekst će te se trebati obratiti odvjetniku. Citiraj
jaric odgovoreno: 1. ožujak 2012. Autor odgovoreno: 1. ožujak 2012. moze sam omala pomoc....sto bi odprilike i kako trebao navesti... i prigovoru sam bio naveo da nisam i finaciskoj situaciji da mogu platiti,priznao sam da sam to ucinio i da se nece ponovit.... Citiraj
petpetica odgovoreno: 1. ožujak 2012. odgovoreno: 1. ožujak 2012. Ako ste samo to napisali onda ponovite isto i priložite dokaze da ste u tako teškoj situaciji, potvrdu o primanjima ili nezaposlenosti, potvrdu o imovinskom stanju iz porezne uprave i svašta nešto čega se sjetite. Ako opet nešto zakomplicirate zbog čega vas sud mora saslušati slijedi dovedbeni nalog na saslušanje u prekršajni sud nadležan po vašoj adresi prebivališta. Citiraj
jaric odgovoreno: 1. ožujak 2012. Autor odgovoreno: 1. ožujak 2012. a dali slucajno postoji kakva opcija da se to saslusanje prebaci u sl.brod jer bi ja morao u zadar 7.3..posto sam ja iz sl.broda... Citiraj
petpetica odgovoreno: 1. ožujak 2012. odgovoreno: 1. ožujak 2012. Obratite se sudu u ZD sa molbom da se saslušanje održi u SB. Očekujte novi poziv i to je to. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.