Jump to content

Prometni znak, dopunska ploča (E07)


markica8

Preporučene objave

Poštovani!

Zanima me kako i na koji način se može postaviti prometni znak dopunske ploče E07, koji se odnosi na parkiralište namijenjenom za stanare stambene zgrade, s obzirom da na isto parkiralište parkiraju vlasnici automobila koji odlaze na posao, tako da mi kada se vratimo sa posla ne možemo parkirati svoje automobile radi njih i tako nam otežavaju parkiranje automobila na adresama gdje stanujemo, već moramo uzurpirati druga parkirališna mjesta nekoliko ulica dalje, da bi nakon 19, 20 sati ta naša parkirališta opet bila slobodna kada radnici otiđu sa posla. Naime radi se o Folnegovičevom naselju te parkiralištu ispred stanbene zgrade nedaleko od poduzeća "Coca Cola" i "HGI", čiji zaposlenici uzurpiraju parkirališta stanara. Napominjem da se ne radi o parkiralištu sa naplatom, a niti je u blizini kakva ustanova ili trgovački centar pa da bi se iz tog razloga koristili parkirališta, već se radi samo o dolasku ljudi na posao i zato uzurpiraju parkirališta govoreći da je to javna površina i da oni nesmetano mogu parkirati i koristiti, bez obzira što njihova poduzeća imaju parkinge.

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prometne znakove postavlja tijelo lokalne vlasti, u vašem slučaju grad Zagreb, po prometnom projektu i uz suglasnost policije.

 

Službenici grada Zagreba sigurno će znati da li je dotična površina javna površina ili privatna u suvlasništvu vlasnika stanova, te njima trebate uputiti zahtjev.

 

Ostali detalji se ne dotiču ni prometnog ni prekršajnog prava, stoga premještam temu u forum stvarnog prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija