Jump to content

zlouporaba položaja i ovlasti


ubanani

Preporučene objave

vlasnik sam i odgovorna osoba trgovačkog društva tj.d.O.o., taj d.O.o. više ne egzistira, ali ja sam osumnjičen po članku 292 kz-a,da nisam uplačivao poreze. I nemam kaj reči nego da sam kriv,ne namjerno ali posao je propadao ja sam htio spasit stvar ali je sve ušlo u vodu iz koje više nije bilo izlaza,oštetio sam državu ali nemam od toga niti lipu,živim od dječjeg i mamine mirovine i nekaj kaj napravim u fušu,nisam uzeo milijune.

 

pozvan sam na prvo ispitivanje na opčinsko državno odvjetništvo pa me zanima dali mogu očekivat istražni zatvor nakon tog ispitivanja i dali po članku 292 može biti uvjetna osuda ili samo zatvor. molim Vas odgovor ako itko zna. Najljepše Vam hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Upravo se to meni dogodilo kao i tebi.

Ako je samo to što si naveo u pitanju ja ti samo mogu iznijeti osobno iskustvo. Naime ja sam se nekom očito zamjerio pa su me htjeli naganjati!

Sudcu istrage morao sam sve sam objašnjavati i on je prihvatio moje obrazloženje. Odbačene su sve optužbe protiv mene. Međutim, okolnosti pod kojima ti duguješ su nepoznate, nisi naveo dug koji duguješ, bitno je i da li si pogodovao vjerovnicima, kako si tršio novac tvrtke i u što.

Nešto mogu biti olakšavajuče a nešto i otežavajuće okolnosti!

Posebno pogodovanje vjerovnicima ili pak visina duga!

Potrbno je navesti više informacija!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija