mirjanap objavljeno: 21. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 21. ožujak 2012. Poštovani, lijepo molim odgovor na 2 pitanja vezana uz registraciju djelatnosti pri Trgovačkom sudu. Naime, tvrtka osnovana 1992 . kojoj je osnovna djelatnost bila trgovina motornim vozilima i rezervnim dijelovima d..ima registrirane slijedeće djelatnosti po tadašnjoj NKD: 50 - Trgovina mot. vozilima, popravak mot.vozila 51 - Trgovina na veliko i posredovanje u trgovini 52.50 - Trg.na malo rabljenom robom u prodavaonicama.. 1. Budući je na ime tvrtke kupljeno kombi vozilo - molim vas da mi odgovorite da li se po novoj specifikaciji djelatnosti mogu vršiti usluge prijevoza robe navedenim kombijem i ispostavljati računi za usluge prijevoza. 2.Da li je moguće preko navedene tvrtke obavljati djelatnost - trgovinu preko pošte ili interneta što uključuje dostavu na kućnu adresu (ali ne trgovinu auto dijelovima nego npr. hranu za kućne ljubimce) Zbunjuje me to što je po staroj nomenklaturi specificirana djelatnost - trg. motornim vozilima - znači li to da se za svaku drugu djelatnost treba izvršiti doregistracija tvrtke? Najljepše zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bloondy odgovoreno: 25. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 25. svibanj 2012. Pozdrav. Kod bilježnika je napravljena dopuna djelatnosti d..-a i poslana je prijava za upis u TS. Zanima me kada se može početni s obavljanjem dopunske djelatnosti ukoliko ne postoje uvjeti kojima treba udovoljiti? Može li se startati odmoh ili treba čekati rješenje TS? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.