Jump to content

uplata dijela alimentacije


ivica75

Preporučene objave

molim pomoć ,naslov sve govori nisam radio i prosli mjesec nisam platio alimentaciju a ovaj sam uplatio samo dio tj.300 kn od presudjenih 800 ,medjutim počeo sam radit 19.03. i ni iduci mjesec necu dobit cijelu placu a da napomenem imam troje djece jedno je samnom -bivsa nista neplaca za njega a dvije kceri su s bivsom -ja placam za jedno dijete.. zaposlio sam se u drzavnoj sluzbi i sad me zanima da li mogu odgovarat prekrsajno,kazneno,kako god posto nisam placao kako je presudjeno jer imam ja i dijete koje zivi kod mene. molim savjete... hvala p.s. poslodavcu je vec predano od moje strane rjesenje o admin.zabrani za alimentaciju

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dali vi sa djetetovom majkom komunicirate?

Ako komunicirate, razgovarajte tako da se dogovorite da niti jednom od troje djece ništa ne fali, a razliku koja nastane od par mjeseci podmirit ćete čim budete u prilici.

Nema potrebe za bilo kakvim zaoštravanjem situacije, ako ste uredno do sada podmirivali alimentaciju jer svo troje djece je zajedničko.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija