zagorka1 objavljeno: 28. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 28. ožujak 2012. Molima bi ako netko ima presudu iz kaznenog - kazneno djelo zlouporaba položaja i ovlasti da mi hitno pošalje na zagorka1@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bleferica odgovoreno: 31. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2012. jako me zanima kako je ova kolegica dan prije pisanja presude znala koje ce kazneno djelo biti... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Majdaaa odgovoreno: 31. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2012. Pa, uglavnom se to uvijek tako zna...jer se ''izlanu'' oni koji imaju presude...ja sam na prošlom roku znala što će biti na građanskom jer su mi 5 minuta prije ulaska rekle kolege, i što će biti na kaznenom...na ovom roku sam znala samo što će biti na kaznenom iz razloga jer sam tu pročitala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
schok odgovoreno: 1. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2012. da to i mene baš zanima otkud vam ta informacija kolegice? bilo bi zanimljivo znati tko odaje inf neposredno prije ispita. ja bi kao pošteno polagala i polagat ću pošteno, al kad čujem što ljudi rade muka mi dođe. no ipak na usmenom nema varanja... bar se nadam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lana-bananna odgovoreno: 3. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 3. travanj 2012. informacije mogu curiti smao s jednog mjesta,a to je ministarstvo pravosuđa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.