Jump to content

savjet nekakvi


DOBERMANN

Preporučene objave

Uglavnom,

danas na semaforu stojim sa curom na skuteru i lik projuri sa motorom na 2 cm i doslovno me skoro baci sa mog motora. Na sljedecem semaforu stanem pored njega i dobacim liku da mrvicu uspori kad tako prolazi jer sam skoro pao i lik me odvali sakom u glavu. Ja i cura smo naravno pali skupa sa motorom i sa likom sa se recimo potukao, nisam ga udarao ali sam ga skinuo sa njegovohg motora, napominjem njemu motor nije pao na pod niti se ostetio. Ja sam svoj skuter makao sastrane zvao policiju i zapisao tablice auta iza nas i njegove. E sad uglavnom policija je dosla na mom skuteru ima nesto sitne stete (retrovizor, ogrebana strana) i uglavnom prije nego je policija dosla lik je par puta udario glavom u stup i pretpostavljam rekao da sam mu ja to napravio (nisam cuo da je to rekao policajcu pretpostavljam). Imam svjedoka u autu koji je otisao(zapisao tablice), ali covjek je rekao da nema problema doci svjedociti na sud, ok rekla kazala i da ne dode opet djevojka mi je tu bila. Nekakvu prekrsajnu smo dobili obadva pretpostavljam za remecenje javnog reda i mira. Imate koji savjet sto dalje? On je zvao hitnu itd, policajac mi je rekao da ima debeli dosje, ocito neka lokalna budala. Da dizem privatnu tuzbu? da cekam sud? sta da radim, policajac mi je dao njegove podatke da kao mora mi to dati. Nisu nas alkotestirali, njega su pretresli od glave do pete ne znam zbog cega, mene nisu. Zapisao je policajac da je udarao glavom u stup ali ipak moja rijec protiv njegove, ja nemam ozljede za na hitnu ici nikakve samo malo natucenu nogu nevidi se nista motor mi pao na nju i to je to..... Ideje????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam ga istukao, iskreno da bar jesam. Kad procitam ovakav komentar zao mi je sto nisam. Nisam lika udario, nego samo skinuo sa motora dolje, citaj uhvatio i natjerao ga da side s motora i odmah zvao policiju dok se on prijetio smrcu, vezama na policiji svojim prijateljima i slicno, skakao okolo itd. Moje je pitanje imam li koristi od svjedoka kojem sam zapisao tablice, racuna li se iskaz moje suputnice? Privatna tuzba za sto? Za naknadu stete na motoru? Ima stete realno 500kn ako. Dussevne boli iskreno zaboli me, jasno mi je sto frajer pokusava, ali mi u prilog ide i to sta na raskrizju postoji i kamera. Kako doci do snimaka sa tih kamera?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U prekršajnom postupku slijedi kazna obojici, sa ili bez svjedoka.

 

Ma koliko bili ili nebili krivi imali ste mogućnost izbjeći sukob, toga će sud biti svjestan i obojici odrezati kazne.

 

Kamere su u vlasništvu grada, obratiti se njima.

 

Za privatnu tužbu zbog počinjene štete svjedoci jesu poželjni, a sami izračunajte koliko vam se to isplati.

 

Odvjetnik će vam sve objasniti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija