Jump to content

rez negativni


escalade22222

Preporučene objave

Vežem se na temu "Pozitivan na kokain, amfetamin, travu". Na istoj mi neće da spremi odgovor. Uglavnom, došli su mi rezultati, sve negativno. No, ja sam odlučio napisati žalbu iz sljedećih uvjeta.

Prvo bih spomenio da mi je policajac rekao da smijem voziti sa onim papirom (Naredba o određivanju mjere opreza), tj. da ne smijem voziti tu noć, ostalih 7 dana smijem.

Drugo, da li se mogu žaliti što mi je neopravdano bila oduzeta vozačka na tih 7 dana?

Treće, rezultati su mi došli nakon 4 mjeseca 10.04.2012., no, bila je jedna situacija prije cca 2 mjeseca kad san ja zvao u PP, te su mi rekli da sam pozitivan no da je nalog u nacelnika te da zoven sutra opet da mi kazu kakav ce optuzni prijedlog bit, te san taj dan bio, u najmanju ruku, rastresen misleći da se stvarno kuje koja urota protiv mene. Sutra sam opet zvao, te mi je tada gospodična rekla da su oni falili, te da je to DA znacilo samo da je nalog zaprimljen u PP. (uglavnom su falili trazit testiranje ovaj put: trazili su od laba na alkohol, ne na droge, pa je opet sve ispocetka islo). Ova treća točka, da sam odvjetnik i da imam viška slobodnog vremena, je sigurno za lijepu tuzbu, ali ovako nista.

Četvrto, mislim da isprika preko telefona nije dovoljna.

Molim da prokomentirate te da me savjetujete o točkama primjedbi na postupanje.

 

Neuki student

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Šteta vam je počinjena, naknadu štete izvolite potraživati parničkim postupkom.

 

Ne ide vam u prilog odredba iz Zakona o policiji da država odgovara za štetu koju počine policajci, ali samo ako nisu postupali po zakonu, a to što je vama dotični policijski službenik napravio je ovlast iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama po kojemu je i koristio metode analize.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija