Jump to content

povećanje koeficijenta u državnoj službi


prigorka

Preporučene objave

Zaposlena sam kao administrativni referent-sudski zapisničar na jednom sudu koji ima 3 suca i 8 službenika. Radim u referadi predsjednik suda i obavljam sve dole navedene poslove, kojih je dosta više nego kod običnog zapisničara u referadi, što mi je navedeno svaki puta u godišnjem rasporedu poslova, a po pravilniku o unutarnjem redu mi je navedeno samo da obavljam poslove zapisničara.

 

Razlika je u tome što prema pravilniku ovisi i moja plaća tj. koeficijent, a godišnjim rasporedom poslova ne dobivam ništa osim puno više posla.

 

MOJ GODIŠNJI RASPORED POSLOVA

Službenica 1 raspoređuje se za sudskog zapisničara u referadu 1 koju vodi sudac , te pored poslova sudskog zapisničara obavlja i poslove u predmetima sudske uprave samostalno i po uputama predsjednika Suda.

 

Kao zapisničar obavlja sve vrste prijepisa, piše raspravne zapisnike, odluke po diktatu suca, rješava poštu suca, piše dostavnice za odluke i pozive za rasprave, odlaže dostavnice, uredno i ažurno otprema poštu, te brine da dostavnice i ostalo bude pravodobno uloženo u spis, piše zapisnike na očevidu i rekonstrukciji, obavlja poslove u svezi s prijemom stranaka i telefonskih poruka, popunjava uplatnice za plaćanje novčanih kazni i troškova prekršajnog postupka. Obavlja administrativne i sve druge poslove za rad referade po nalogu suca.

 

U poslovima vođenja sudske uprave zaprima dopise, vodi Su upisnik i iste raspoređuje u registrator, piše dopise tijelima državne uprave, vodi evidenciju prisutnosti na radu, provodi ankete za godišnje odmore i piše rješenja o istima, piše sva rješenja iz kadrovskog područja te ostale poslove po nalogu predsjednika Suda.

 

Službenica 1 određena je za etičkog povjerenika ovog Suda, unosi podatke u Registar zaposlenih u javnom sektoru i pribavlja izvatke iz prekršajne evidencije.

 

GODIŠNJI RASPORED POSLOVA ZAPISNIČARA I PO KOJEM DOBIVAM PLAĆU

Službenica 2 raspoređuje se za sudskog zapisničara u referadu 2 koju vodi sutkinja

Kao zapisničar obavlja sve vrste prijepisa, piše raspravne zapisnike, odluke po diktatu suca, rješava poštu suca, piše dostavnice za odluke i pozive za rasprave, odlaže dostavnice, uredno i ažurno otprema poštu, te brine da dostavnice i ostalo bude pravodobno uloženo u spis, piše zapisnike na očevidu i rekonstrukciji, obavlja poslove u svezi s prijemom stranaka i telefonskih poruka, popunjava uplatnice za plaćanje novčanih kazni i troškova prekršajnog postupka. Obavlja administrativne i sve druge poslove za rad referade po nalogu suca ili predsjednika suda.

 

 

Pitanje: da li ja mogu tražiti i kome se trebam obratiti da mi se povisi koeficijent za voditelja sudske uprave obzirom da obavljam i poslove sudske uprave i ostalo. :-?

 

Hvala na odgovoru

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija