zg-znatizelja objavljeno: 18. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 18. travanj 2012. Trebam pomoč. Diplomirala sam u Mostaru,tj u BIH, na Fakultetu zdravstvenih studija u Mostaru i dobila sam zvanje " Diplomirana medicinska sestra" . Državljanin sam Republike Hrvatske i živim u Zg ,pripravnički staž sam obavila od godinu dana na Kbc Zagreb i predala sam papire za stručni ispit i tu nastaju problemi jer su mi poslali odbijenicu da se ne priznaje diploma iz inozemstva???!!!! e da,zaboravila sam reči da sam nostrificirala diplomu. Molim Vas za pomoč ili savjet ili dali netko zna kome bi se mogla obratit za pomoč..Molim Vas Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vesna71 odgovoreno: 6. veljača 2013. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2013. dali si riješila problem u vezi diplome Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.