Jump to content

presuda i sto dalje


komatoza

Preporučene objave

Dragi moji,

 

ukratko. Digli auto ispred zgrade u kojoj živim. Obzirom da se zemljište oko zagrade vodi kao poljoprivredno u kojem su suvlasnici svi stanari, jer vlasnik zgrade nije mogao dobiti dozvolu da mu se na tom zemljištu uknjiže imamo probleme.

 

Ali, problem je sa paukom. Digli su mi auto i ja im fino prvi put dostavio dokumentaciju da je to poljoprivredno zemljište i da to ne ulazi u nadležnost zagreb parkinga. I sve 5, oni mi uvažili i nisam morao platiti.

 

Sad godinu dana kasnije, opet mi digli autu na istom mjestu i ja se žalio sa dokumentacijom i sa oslobađajućom presudom iz provg slučaja i SADA MI TO NISU UVAŽILI ????

 

Pa koja je to #OOPS#na država?? Osim što se imam pravo žaliti, mene zanima na koji način pokrenuti neki postupak protiv te sutkinje u svrhu da joj se da izvanredni otkaz. Jer ako poslao ne znaš, nema smisla ni da ga obavljaš.

 

p.s. unapraijed se ispričavam svima u "pravim" vodama i iako vam je kolegica, ali oligofrenija kojom se vodi ta sutkinja nije normalna.

 

Hvala, Marin

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija