Jump to content

Način uplate alimentacije


malimrav

Preporučene objave

Molio bih,ako mi netko može nešto više reći o naćinima plaćanja alimentacije. Pretpostavljam da je moguće prebacivanjem novca s mog na račun majke djeteta. Problem je taj što je ona nezaposlena i nema nigdje otvoren bankovni račun... ali djete ima već prethodno otvoren račun za mlade,pa me zanima dal mogu uplaćivati dogovorenu svotu(uz naznaku da je za uzdržavanje..)i dotičnu opunomoćiti za korištenje tog računa(naravno uz njezin pristanak),i dal bi se to moglo koristiti kao pravovaljan dokaz o uzdržavanju u slučaju kakovih nesporazuma sudskih postupaka i sl. Iznos je dogovoren međusobno,znači bez suda i czss. Unaprijed Zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imao sam sličan problem,morao ponovo platit sve što sam več platio.Može otvorit tekući račun na sebe, na uplatnicama naznači alimentacija. Ako otvoriš na dijete mogao bi imati problema jer bi mogli reći da je to dar za dijete a ne alimentacija. Također morala bi tražit odobrenje od centra za soc rsad da može te novce podizati. Ako si u radnom odnosu najbolje da ti firma skida sa računa i prosljedi na njen.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija