Jump to content

Ovrhe


zgtata

Preporučene objave

Pozdrav svima,

 

kao šta se vidi iz naslova radi se o ovrhama.

 

Na račun su mi sjeli iz Erstecardcluba zbog povećeg duga i na žalost sigurno se neće još duži period moći naplatiti. Također i jedna "firma" preko koje sam dobio zajam (ostatak duga je 5900kn) mi je sjela na račune (osobne i od obrta). A danas me je doma dočekalo pismo gdje me oni traže da "odmah" podmirim navedeno dugovanje ili će u protivnom biti pokrenuta ovrha nad nekretninama/pokretninama, da će doći u kuću u pratnji policije..., pa će samim time nastati i dodatni troškovi.

 

Kako u vlasništvu nemam apsolutno nikakvih nekretnina/pokretnina mogu li oni išta po tom pitanju napraviti? Jer stan u kojem živim je u vlasništvu njene obitelji!

 

Unaprijed hvala na odgovorima.....

 

LP

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne mogu Vam ovršiti ono što nemate i ono što nije vaše. Plaćajte koliko možete i čuvajte uplatnice, bar će se dug smanjiti ako i kada dođe do eventualne ovrhe. Probajte otići direktno do njih da se dogovorite oko eventualne otplate na rate. Ako pristanu tražite sve napismeno. Opomenu ne spominjite ako nije poslana preporučeno da vam i nju ne bi naplatili. Sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav svima!

Molim Vas ako mi itko može pomoći bilo kakvim savjetom u vezi ovrhe.Stvar je u tome da živim sama sa dvoje malodobne djece,podstanar i nemam stalno zaposlenje a suprug je na izdržavanju kazne zatvora.Da li postoji ikakva šansa da se odobri odgoda za ovrhu do njegovog izlaska,kako bi mogli preživjeti do tada?Kome bih se trebala obratiti?Molim Vas za pomoć hitno.Radi se o ovrsi od strane Vipa i Ht-a iz 2005. god.Dug nije velik ali sa kamatama i sudskim troškovima narastao je na 12000 kn!

Zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije neki dan sam bio u FINA-i u Slav Brod s anamjerom da mi naprave izlistanje "ovršne mase " koje što skinuo i koliko, te da vidim preostali dio duga kako bih mogao podići kredit da zatvorim to jer se ovako više nemože živjeti svaki dan dolaze opomene ,prijetnje i slično ! Službenica sa osmjehom na licu mi je rekla iznos te mi rekla da jedna isprintana stanica košta 19,50 kuna ! Mislim sramota gule nam kožu sa svih strana !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija