Jump to content

naplata za nanošenje teških tjelesnih ozljeda u prometu


Aostoji

Preporučene objave

Molim ako može mala pomoć. Moja sestra je bila sudionik prometne nezgode konkretno suvozač na motoru. Saobračajnu nezgodu prouzročilo je vozač osobnog vozila pri čemu je vozač motora i moja sestra zadobili teške tjelesne ozljede.

E sada moju sestru čeka teška operacija kralježnice a da ne spominjem ostale ozljede koje su se donekle sanirale. Konstantno uznemiravanje od koje kakvih osoba koje nude pravnu pomoć prikupljanje papira i pokretanje postupka su neizdrživa. Mene zanima KADA se ustvari pokreće postupak za naplatu štete dali po završetku lječenja ili kako ovi pravni savjetnici govore da već sada se pokreće postupak?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Budi oprezan pri odabiru odvjetnika. Prijatelj mi je imao prometnu, teško je stradao. Nije bio kriv i sve je čisto i jasno, pa opet 10 godina kasnije on i dalje nije dobio kompletnu odštetu. Mislim da se postupak pokreće odmah, a kasnije se prilože troškovi liječenja, rehabilitacije...

Napominjem da nisam stručnjak, samo navodim iskustvo prijatelja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija