Jump to content

Pomoć-neovlašteno fotografiranje


La_barbara

Preporučene objave

Molim pomoć, trenutačno imam problema na poslu, da skratim radim u shopping centru u trgovini. Prije cca 10 dana,bila sam na svom radnom mjestu,u trgovini,ispred mene ladica otvorena i u njoj lista sati koju ispunjavam,kad osjetim iza mene blic aparata,s obzirom da je centar prazan, ja reagiram,okrenem se,a iza plakata u "cosku" izloga skrivena gospođa iz uprave centra. I pravac,crta-bris! Pobjegne ona,ja u šoku...za 5 dana u upravu moje firme stize mail s mojom slikom i navodom da radnica rješava križaljku na radnom mjestu. Neistina,no na slici se vjerojatno ni ne vidi po čemu črčkam s obzirom da je papir u ladici. Moje radno mjesto sada je ugroženo,zbog navoda žene koja mi nije nadređena,točnije nema nikakvu ovlast nad menom niti veze s vezom,čista zloća..ugled u firmi ocrnjen, jer gazde mi mogu i nemoraju vjerovat s obzirom da sam nova,tek mj i pol dana.. E sad,s obzirom da se gđa.urotila protiv mene,a i inače ima me naviku uhodit me,špijunirat po centru,itd.tako da sam pod psihičkim stresom tu, dali je ona počinila kazneno djelo neovlašteno i kriomice fotografirajući me i klevete,pisanjem neistina o meni? Te koje korake da poduzmem? Posao mi zbilja treba a sada sam zbog ovog incidenta na tankom ledu..i ne,ako ste pomislili da je gđa. Špijun mojih gazda-nije,provjereno.. Molim vas pomoć..

uređeno: od petpetica
Korištenje velikih slova
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eto odg sama sebi da se nadopunim,s obzirom da sam maloprije na putu s posla upoznala djelatnika centra kojem se ista stvar dogodila danas,tj snimili su ga tajno na rad.mjestu kako priča na mobitel (???) te takodjer mail sa videom poslali u firmu,on također namjerava prijavit osobu koja ga je snimila,po svemu sudeći najvjerojatnije ista osoba, tako da nas ima mozda i vise u istom sosu, pa lijepo molim bilo koga tko bi nam mogao vise pomoc da nam da neki savjet :( hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija