Jump to content

Trostruka tv pretplata


darko1976

Preporučene objave

Poštovani,

Molim Vas za savjet vezano za tv pretplatu.

Naime,stanujem u obiteljskoj kući sa svojim roditeljima i svojom sestrom.

Kako kuća ima tri kata,ja i moja sestra smo sa svojim supružnicima i djecom,svaka na jednom katu kuće no živimo svi zajedno u jednoj kući kao jedna obitelj.

Kuća je na moje roditelje te se vodi kao jedno domaćinstvo i shodno tome,komunalije,vodne usluge i ostalo dolazi na moje roditelje u obliku jednog računa na kojem jasno piše broj domaćinsva 1.Međutim,kontrolor hrt-a je prije više od 15 godina,svojom slobodnom procjenom bez ikakvog službenog dokumenta o broju domaćinstava u našoj kući,odredio da i moji roditelji i ja i moja sestra plaćamo ukupno tri pretplate što mi uredno i činimo svih ovih godina.

Želim odjaviti tv pretplatu jer smatram,a što je i razvidno iz zakona o hrt-u,da mi trebamo plaćati samo jednu tv pretplatu.

Međutim,na zahtjevu za odjavu jedina logična od 5 opcija je da ne posjedujem tv prijemnik što nije točno,posjedujem ih 4 što je nevažno već je važno da se radi o jednom domaćinstvu,dakle jednoj pretplati te nemogu zaokružiti niti jedan ponuđeni odgovor.

 

 

Također me zanima kako HRT može slati na jednu adresu tri računa za pretplatu na tri osobe koje nose isto prezime i bez dokaza da se radi o tri domaćinstva.

 

 

Nadalje,da li imam pravo tužiti HRT za nezakonito naplaćivanje trostruke tv pretplate i tražiti povrat svog novca s obzirom da se radi o bezobraznoj prijevari.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija