Jump to content

sto uraditi


lario

Preporučene objave

Lijep pozdrav svima,imam jedan problem i neznam kako ga hladne glave rijesiti . Naime nedavno mi je bivsa javila kako nemoze vise ovako ,dugo radi,djeca (6 i 12 godina) sama doma,rastrgana na sto strana,ponudio sam joj odmah da mi dozvoli skrbnistvo nad djecom ....mada kcer vec duze govori kako zeli preseliti se kod mene sa bratom,ja sam nezaposlen al radim privatno i podmirujem sve obaveze i kad su djeca kod mene na moru preko ljetnih praznika nista mi neplaca niti trazim,imam uvjete da se brinem za njih samo nemam zaposlenje ,mada planiram otvoriti obrt..no sve to nastranu..mene samo zanima kako da trazim skrbnistvo ako se ona predomisli jer tesko mi je svaka spoznaja da su sami...ponekad i preko cijele noci jer ona radi...hmm..ima u policiji i pismeno upozorenje zbog ostavljanja dvoje malodobne djece bez nadzora do 3 sata ujutro (tada 2 i 8 godina ). molio bih najbezbolniji savjet po djeci da mi preporucite...jer glupo je da se nas dvoje prepiremo a djeca ispastaju...ipak im je ona majka ma kakva god bila al meni je najvaznije da oni imaju zivot i da im se ispune sve zelje koje zele.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako je majka djece vec na neki nacin trazila Vasu pomoc vjerujem da bi se mogli dogovoriti bez mucnih situacija i za dobrobit djece. U svakom slucaju Vam ide na ruku to sto djeca zapravo vole boraviti kod Vas, to sto je i majka svjesna da njena zivotna situacija za njih nije dobra, pa ovo pismeno upozorenje od policije. Svakako bi Vam koristilo da registrirate tu svoju djelatnost jer na taj nacin su i djeca zasticena a da ne pricamo o tome kako sudovi gledaju na nezaposlene oceve, isto tako, ostanite u dobrim odnosima s majkom odnosno nemojte se inatiti, omalovazavati je i sl. ... ne branite im susrete, izlazite joj pod tim pitanjem u susret jer za djecu je vazna majcina prisutnost a vj.ni majci nije lako priznati da je u nemogunosti dovoljno se baviti s njima. To je vazno jer su sudovi skloni majkama u vecini situacija. Czss ce trebati dati svoje misljenje, bilo bi dobro da se dogovorite oko svega (alimentacije, susreta) ... eto, za dobrobit djece u ovoj situaciji je najvaznija suradnja između roditelja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma ja naravno mislim ostati u normalnim odnosima sa njom bas zbog djece,ni na kraj pameti joj braniti susrete ,pa ljudi moji to su koliko i moja toliko i njena djeca ....naravno...samo ubija me to njeno predomisljanje hoce-nece a djeca sama...eto sinoc su oko pola deset sama isla kuci,jbg pricao sam mobitelom sa njima dok nisu dosli doma...tesko...hvala na odgovoru puno gospon Snowdrop

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija