Jump to content

uredba za promicanje zvanja Mup-a za PS sa statusom HRVI


zmodri11

Preporučene objave

Navedena uredba je još na snazi dok se ne donese nova , odnosno izašao je Novi zakon o policiji u kojem su nam zvanja prevođena pa iz tog razloga nema više promicanja u više zvanje.PS koji podnesu zamolbu za mirovinu po čl.6 i istovremeno za invalidsku- gube pravo na promicanje zvanja. Navodno ako podnesu samo za invalidsku imaju to pravo ? Iako sumnjam i u to. Treba shvatit da država nema kn i da se na svaki način pokušava ušparat. Navedena uredba ne izlazi u NN i nemate je gdje vidjeti a ni pozvati se na nju.

DVO u Gardijskim brigadama i PS u Specijalnoj jed. policije činovi odnosno zvanja su se promicala prilikom odlaska u invalidsku mirovinu iako nisu svi jednako prošli bez obzira u kojim su postrojbama bili u DR. Prepucavanja između branitelja po tom pitanju nisu poželjna. Jedna dobra večina branitelja je bila u sastavu SJP i kasnije u Gardijskoj brigadi ili obratno.

Pozdrav svim braniteljima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija