crni_leptir objavljeno: 26. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2012. Poštovani, upućen sam na dopunu satnice u drugu srednju školu iz Državnog povjrenstva te mi je rečeno da osim obrasca Uputnice koja je poslana na adresu škole napišem i zamolbu da pređem u tu školu na puno radno vrijeme, a ne da mi se dopunjava satnica u dvije škole. Kako se slažem s tim da pređem u drugu školu na puno radno vrijeme, a ne da radim u dvije na pola trebao bi pomoć oko teksta takve zamolbe. Dvije do tri rečenice s jasnom naznakom da tražim od škole da me primi na puno, a ne na pola radnog vremena. Svaka pomoć mi je dobro došla. Lijep pozdrav svima, Drago. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
newbie odgovoreno: 29. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2012. Isprike unaprijed, ali... biste li pobliže objasnili problem koji imate s pisanjem zamolbe za posao- i to u srednjoj školi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
crni_leptir odgovoreno: 29. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 29. studeni 2012. Hvala Vam na zanimanju, ali kako je "problem" već riješen ne bih Vas htio dalje zamarati. Lijep pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.