Jump to content

Otvorio bih obrt ali neznam sto?


Krešimir11

Preporučene objave

u 5mj.ove godine dobio sam otkaz u drzavnoj firmi gdje su se pocele odvijati cudne stvari.Spakovao sam stvari i otisao raditi u Austriju.Bio sam 5mj.i jako tesko je naci posao na crno jer se nemogu dobiti radni papiri.Vise sam isfrustriran od svega i zapoceo bih nesto novo,tj.otvoriti neki obrt.Zanima me dal imam neko pravo na poticaj i sto mi predlazete da je najbolje zapoceti,prijavio sam se prije par dana na zavod za zaposljavanje i nisam iskoristio novcanu naknadu,jer se nisam po otkazu prijavio na zavod za zaposljavanje,bio sam 6god.u stalnom radnom odnosu i nisam nikada koristio novcanu naknadu s birova.Zivim u Vinkovcima,i ako ima netko neku ideju da mi malo otvori oci,bit cu neizmjerno zahvalan.pozzz.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:S

niste ponudili nikakve info o vašem zvanju...

a za info o poticajima se obratite HZZZ ( koji su uvjeti, iznosi itd. )

općenite info:

- poticajna sredstva za samozapošljavanje za nezaposlene osobe predviđena su Nacionalnim planom za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu...nezaposlena osoba s fakultetom za samozapošljavanje od države može dobiti 36.011,00 kuna, sa završenom srednjom školom 29.000,00 kuna, a osobe bez zanimanja 18.862,00 kuna, i to mjerama u nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje....do tih sredstava mogu doći oni koji su najmanje 6 mjeseci u evidenciji Zavoda...

 

 

sretno :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija