Jump to content

Povratak oduzete imovine - državno odvjetništvo


guliver1811

Preporučene objave

Poštovani, imam jedan problemčići.

Naime prije više od 2 mjeseca je moj prijatelj uhićen pod sumnjom da je diler (na županijskom sudu je netko optužio njega za prodavanje marihuane).Pušten je isti dan i nakon toga ni glasa od policije niti suda niti ičega. Međutim zaplijenili su mu službeni mobitel i dali su mu potvrdu o zaplijeni. Također policajac mu je dao svoj kontakt kako bi se čuli kad će ga dobiti natrag. I tako moj prijatelj već dobrih 8 tjedana zove policajca što je s mobitelom, a ovaj ništa ne zna. Posljednja informacija je da je mobitel proslijeđen na državno odvjetništvo i da će oni odlučiti što s njim. Gdje možemo saznati što je s tim (naime kako sam napomenuo to je službeni mobitel, sa podacima neophodnim za posao) i kako ga može tražiti natrag?

puno vam hvala na pomoći

p.s. ispričavam se na nezgodim izrazima i tipfelerima,ali se nadam da ste shvatili bit

lijep pozdrav :D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Očito je policija procijenila da mobitel može sadržavat eventualne dokaze nužne za budući kazneni postupak, te je isti oduzela radi eventualnih daljnjih potreba vještačenja sadržaja istoga, što u konačnici znači da isti može biti zadržan dok (odvjetništvo), odnosno najvjerojatnije sud ne donese presudu, te odluči šta će biti s oduzetim predmetom!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija