Jump to content

lom ruke u prometnoj nesreći-odšteta


skvazici

Preporučene objave

12.1. 2011. god. skrivio sam nesreću prilikom koje sam slomio nadlakticu i oštetio živac ruke. ozlijeda je sanirana ugradnjom pločice u ruku.

terapije su trajale do 01.06.2011. godine kada se živac vratio u finkciju.

22.11.2012. sam išao na vađenje pločice iz ruke i sve je prošlo u redu.

 

imam osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u CO.

i osiguranje AN za vozača u drugom osiguranju.

 

u prvom osiguranju mi je rečeno da po završetku liječenja donesem svu dokumentaciju i da ću odštetu dobiti na temelju utvrđenog invaliditeta prema tablici invaliditeta.

 

u drugom osiguranju mi je telefonski rečeno da nisam trajni invalid i da nemam pravo na nikakvu odštetu. s tim se ne slažem nikako.

 

da li je moguće da za lom nadlaktice,5 mjeseci iscrpnih terapija i dvije operacije ne dobijem ništa jer nisam trajni invalid?

 

pošto moram donijeti RTG slike i EMNG nalaze (koje bolnica zadržava) da se utvrdi šteta, potreban mi je sudski nalog i želim sve riješavati preko odvjetnika, ali se bojim da se radi o sramotno maloj svoti koja ukupno neće prijeći 5000 kn kada zbrojim oba osiguranja i da se niti jedan odvjetnik neće baviti time na način da uzme postotak od odštete.

 

imate li kakav savjet za mene?

 

što se tiče same prometne nesreće, imao sam svu zaštitnu opremu i potpuno ispravan motor, a nije došlo do nikakvog sudara nego pada s motora za što sam kažnjen zbog kretanja krivom stranom ceste.

 

želim uzeti najboljeg odvjetnika koji se bavi takvim stvarima, i našao sam ga. nikad ne bi došlo do toga da djelatnici šaltera osiguranja nisu bili bezobrazni prema meni i sada ih stvarno želim oguliti koliko god mogu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija