Jump to content

Obvezni prekršajni nalog bez prethodnog zapisnika o prekršaju.


rbilcic

Preporučene objave

Dobio sam rješenje da sam kriv i da moram platiti kaznu od 500 kn +100 kn za troškove prekršajnog postupka sa obrazloženjem da sam se isključio iz prometa u desno na makadamsko proširenje preko neisprekidane rubne crte. Takvih ugibališta ima Jadranskoj magistrali masu i ne mogu biti siguran da li desna rubna crta bila isprekidana ili ne. Po tome mnogi stanari ne bi mogli do svojih kuća jer prelaze preko desne pune crte.

Stvar je u tome da su druga dva sudionika sudjelovala u prometnoj nezgodi, tj. jedno vozilo je naletjelo na drugo, nakon što sam skrenuo na odmorište.

Napominjem da sam uredno pokazivačem smjera najavio skretanje u desno i da sam već bio na ugibalištu kada se desio prometni incident.

Prometni službenik nije sastavio nikakav zapisnik u kojem bi ja bio označen kao sudionik ili počinitelj prekršaja te mi je poručio da mogu nastaviti vožnju i niti jednom riječju nije naznačio da sam eventualno počinio prekršaj. Pošto živim 550 km udaljen od dotičnog mjesta teško mi je provjeriti stanje.

Ima li smisla da se žalim.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija