Jump to content

Hrvatski telekom-ovrha


izzyvzd

Preporučene objave

Evo kao što u nazivu piše radi se o HT-u.

Da malo pojasnim. Dužan sam HT-u 509,86kn + 5,45kn kamata = 515,31 kn

Priznam dužan sam i da sam mogao prije bio bi podmirio spomenuti iznos,ali mi financije nisu dozvoljavale,kad ono poštar jućer donese plavu kovertu O.U. HANŽEKOVIĆ I KOMPANIJA.

Odma su mi na pameti bile čudne brojke koj se kriju na papiru kad ono 948,00 kn troškova odvjetnika+račun HT-a 515,31kn.

Molim sve koji znaju nešto više o tome da mi daju savjet šta i kako dalje,dal da sve odma platim ili se da nešto smanjiti(troškovi odvjetnika) putem žalbe(ako mi možete i malo objasniti što sve u žalbi mora pisati...))) na koju imam pravo i rok 8 dana.

Zvao sam Hanžekovića cca 30 puta danas i nikako da stupim u kontakt s nekim da pitam,šta se sad treba platiti i dal se da šta smanjiti ti toškovi.

 

Nadam se brzom odgovoru.

Pozdrav iz Varaždina!

HVALA!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moj prijedlog je ovaj. Budući da nije zastara, a i sami navodite da dug postoji, uplatite glavnicu i kamatu. Napišite prigovor u roku 8 dana u kojem navodite da priznajte dug, te da ste ga platili (u prilog dostaviti kopije uplatnice za sud i protivnu stranku) i žalite se na trošak u cijelosti. Navedite da je trošak prevelik i neosnovan, posebno pribavak pravomoćnosti i ovršnosti (nije ga bilo niti je rješenje pravomoćno) i nisu dostavljeni nikakvi dokazi o trošku poštarine (Hanžeković nabije troškove poput ovih navedenih). Sud će umanjiti trošak bar za 30%, a vi ćete dobiti vremene za skupiti novac za plaćanje troška.

 

Ako prigovorite u cijelosti rješenju, sud će staviti rješenje izvan snage i provest će sudski postupak. Smatra da vam to nije u interesu jer će vam se dug nagomilati. Kamata na glavnicu, pa dodatni sudski trošak (svako ročište je 250kn + pdv, pa još trošak iz prijedloga). Ovako ćete morati platiti glavnicu i umanjeni trošak.

 

(nisam odustao, nego imam i ja život i posao, a treba i lopatat ovaj snijeg :D ) Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija