Jump to content

krsenje prava djece i roditelja,ne rad institucija,ne provodjenje zakona


jaguar82

Preporučene objave

Postovani,

 

Poradi osobnog loseg iskustva sa pravosudjem RH i radom CZSS, te nizom neodgovorenih zalbi i dopisa upucenih na adrese mnogih državnih institucija koje stite nesavijestan rad pojedinih svojih sluzbenika, a također i uviđanja kako je kršenje prava djece i roditelja u Hrvatskoj postalo pravilo, odlucio sam pokrenuti internet stranicu na kojoj cu javno na Engleskom jeziku govoriti o toj problematici sa konkretnim slucajevima, institucijama i prvenstveno imenima sudaca i predsjednika sudova koji donose odluke po stetu djece i roditelja, a u kojima se ujedno krse Europske konvencije; Konvencija o ljudskim pravima i UN-ova konvencija o pravima djeteta.

 

Stranica je vec funkcionalna ali ne jos dovoljno popunjena sadrzajem. Naime, ovom prilikom trazim pojedince, roditelje, kojima su temeljem nepravednih i pristranih odluka sudova i drugih drzavnih intitucija uskracena prava u svezi viđanja djece ili povjerenja djece na odgoj i cuvanje ( tzv. skrbnisva nad djecom ).

 

Cilj stranice je globalnim prikazivanjem stvarnog stanja u Hrvatsko,j prisiliti državne institucije da pocnu provoditi Europske konvencije i Zakone, a sve kako bi se korupciji i pristranosti konacno priveo kraj.

 

Ono sto mogu garantirati onima koji se odluce na objavu, uz tajnost podataka koje ne zele objaviti i zastite identiteta djece, je da ce s njihovom pricom biti upoznate mnoge institucije unutar i izvan teritorija RH, te da ovo radim iskljucivo radi dobrobiti mojeg djeteta i druge djece i roditelja kojima su na hrvatskim institucijama osporena temeljna ljudska prava.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija