Jump to content

Ovrha fine - povrat?


oxigen

Preporučene objave

Pozdrav.

 

Dakle, fina je na osnovu poreznog duga a po nalogu porezne uprave počistila moj račun, jedna plaća. Porezna je izdala Rješenje na koje sam se žalio i nikad nisam dobio odgovor več su samo uzeli novac. Otvorio sam zaštićeni račun i u banci su rekli da bi na taj zaštićeni račun fina trebala vratiti dio novca. U fini nemaju pojma o tome. I sad kako platiti režije i rate kredita kad su uzeli sve? Ćemu zaštićeni račun kad su mi samo jednom ovrhom stvorili dodatne probleme u banci i kod davatelja komunalnih usluga? Postoji li šansa za povrat zaštićenog iznosa? Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako Vam što pomaže meni su u Fini rekli da tražim povrat od ovrhovoditelja,u Vašem slučaju to je Porezna uprava. Ako nemate dokumentaciju možete u Fini tražiti preslik koji se naplaćuje 2,5kn po stranici + pdv. Time ćete barem znati detalje o vašem slučaju,a za povrat prisilno naplaćenih sredstava najbolje osobno u Poreznu pa se raspitati.

Nadam se da ćete uspjeti dobiti novac natrag,sretno i pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija