Jump to content

molim pomoc


petralala

Preporučene objave

Imam problem i molim vas pomoc...Imam 21.god i dijete od 9.mj,zivim sa svojom mamom i bratom,dijete imam u izvanbracnoj zajednici,sa ocem dijeteta nisam u najboljim odnosima.Naime,u dogovoru sa svojom mamom,pocela sam radit prije 4.mj da bih mogla prehranit dijete i da bih mogla platiti racune,posto niti mama niti brat nisu radili,te je mama pristala cuvat malu dok ja radim.Posto radim,na zalost,premalo vremena provodim sa svojim dijetetom,uz sve to imam puno problema sa mamom zbog cega se stalno svadamo (nikad nismo bile u dobrim odnosima),te mi govori da sam bolesna i da bih trebala ic psihijatru.U stalnom sam konfliktu sa njom,te mi se u zadnje vrijeme pocela prijetit skupa sa ocem dijeteta da ce me prijavit na psihijatriju.Prijete mi se takoder da ce mi zvat socijalni rad mi oduzmu dijete,i da ce sve napravit da to postignu.Dali oni mogu to napravit i sta je na meni da ucinim?Molim Vas pomozite

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Draga moja, jako si mlada a vec nosis tesko breme na svojim nejakim plecima...za pocetak pokusaj ne ulaziti u konflikte s majkom zbog sebe i djeteta, izbroji do 10 prije nego nesto kazes. U teskoj si situaciji ali moras se skulirati zbog sebe i djeteta. Proci ce ovi teski trenuci, pokusaj sacuvati posao i biti ljubazna s majkom ali i ocem djeteta jer ti svada nece donijeti nista dobroga. Probaj vjerovat zivotu jer si jako mlada i puno lijepih stvari ti se moze dogoditi ako malo pregrizes jezik zbog tog malog nevinog bica koje mora uz sebe imati prisebnu majku. Sve ovisi o tebi!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dakle, radi vlastitog samopouzdanja, baš bi i mogli otići psihijatru čisto nalaza radi, obzirom da se ljudi vrlo često razbacuju procjenama treba li kome ili ne, naročito za vrijeme verbalnih sukoba. Možda to stavi nekome čep na usta, a možda pomogne.

 

A za sve drugo- posvetiti dužnu pozornost djetetu i skrbiti o njemu, jer će ono najbolje pokazati koliko je kvalitetna roditeljska skrb o njemu, a ne odokativne procjene ili pohvala bake/djeda svom potomku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija