Jump to content

čudna ovrha


forca

Preporučene objave

Pozdrav,

Imam jednu čudnu i glupu situaciju, pa molim za pomoć.

 

Vodovod je protiv mene pokrenuo 2005 godine (otprilike) sudske postupke za naplatu vode koju nisam potrošio. Nemilosrdne razlike između primarnog i sekundarnog mjerila, uglavnom nakon što sam angažirao odvjetnika sam dobio nekoliko parnica za redom , točnije 3 od 4. Prvu me njihova pravnica rutinski izpreskakala :glavomozid::glavomozid: i tu sam platio 3800kn. Naime Vodovod nije objedinio više postupaka u jedan već na više manjih iznosa. Na svakom bi se pozvao na prošlu presudu i to bi bilo to.

Problem je nastao kad je jedan njihov ovršni prijedlog preko javnog bilježnika prošao a da se ja nisam žalio na njega, zato što ga nisam nikad ni dobio.....:psuje:

Naravno nakon toga su mi ovršili sve sa računa, pa odnijeli cijelu sljedeću plaću budući da nisam na vrijeme napravio ovršni račun... Pa mi je kredit išao od mojih 2/3.. pusta čuda

Iznos ove je naravno naaaaajveći do sad, pa mi mjesecima peglaju po plaći. Ne budi dovoljno stiže i pljenitelj na vrata.. tu se baš i neće usrićiti, no otom po tom.

Kako ja da obustavim sve to budući da za iste takve tužbe sam dobivao na sudu, no zbog neke nedostavljene koverte ja ispaštam teže.

Odvjetnik je jedna druga priča.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija